/  Biuro prasowe  /  Biuro Obsługi Klientów - Dystrybucja innogy Stoen Operator wraca na Rudzką

Biuro Obsługi Klientów - Dystrybucja innogy Stoen Operator wraca na Rudzką

Po zakończeniu prac modernizacyjnych w budynku na pograniczu Żoliborza i Bielan, spółka innogy Stoen Operator ponownie otworzyła Biuro Obsługi Klientów - Dystrybucja przy ulicy Rudzkiej 18, tzw. BOK-D. Od 13 kwietnia Klienci są obsługiwani w nowoczesnym i przestronnym biurze.

„Jesteśmy przekonani, że powrót do lokalizacji przy ul. Rudzkiej spotka się z pozytywnym odbiorem ze strony Klientów. To znana od lat i dogodna pod względem połączeń komunikacji miejskiej lokalizacja. Klient jest w centrum naszej uwagi, a naszym celem jest zapewnienie mu sprawnej i profesjonalnej obsługi. Wierzymy, że zastosowane w nowo otwartym oddziale udogodnienia poprawią komfort wizyt naszych Klientów” – skomentował Robert Stelmaszczyk, Prezes Zarządu innogy Stoen Operator.

W nowej odsłonie, placówka zapewni Klientom większą prywatność podczas rozmów z doradcami innogy Stoen Operator. Kolejnym udogodnieniem jest bezpłatny dostęp do sieci bezprzewodowej Wi-Fi. Wdrożony został również system kolejkowy do zarządzania ruchem Klientów tzw. Qmatic, a dla oczekujących zapewniono odpowiednią liczbę miejsc siedzących. Planując nową przestrzeń nie zapomniano o dzieciach, które odwiedzają biuro z rodzinami. Z myślą o nich powstał kreatywny kącik zabaw. Wydzielono także pomieszczenie do przewijania niemowląt.

„Wystrój biura, to pierwsze co widzi odwiedzający, dlatego tak istotne jest by czuł się w nim dobrze. Projekt BOK-D to odpowiedź na oczekiwana naszych Klientów, którego celem jest umilenie czasu spędzonego w naszym biurze. Dla pracowników innogy Stoen Operator nowa aranżacja to też możliwość usprawnienia procesu obsługi Klienta.” – dodaje Agnieszka Bednarska, Menedżer Obsługi Klienta BOK innogy Stoen Operator.

Z okazji rozpoczęcia działalności wyremontowanego BOK-D, 19 kwietnia spółka innogy Stoen Operator zorganizowała dla Klientów niewielką uroczystość.

Biuro Obsługi Klientów - Dystrybucja innogy Stoen Operator przy ulicy Rudzkiej 18 jest czynne od poniedziałku do piątku w następujących godzinach:

• poniedziałek: 8.00 - 18.00,
  • wtorek, środa, czwartek: 8.00 - 16.00,